Foto: Vibeke Brath

Plankebyen's White Canary er neste tispe som jeg planlegger å ha valper på. Venter løpetid om ikke så lenge, høst 2022. Hun er en aktiv tispe og det er et krav at valpene skal jobbes med. Det er ikke et krav at man konkurrerer, bare at hunden får bruke egenskapene sine til søk og apportering. Hedda er en gul tispe med brun nese. Hun vil få enten brune eller svarte valper etter hvilken hannhund jeg velger. Jeg vil gjerne ha en forvert på denne kombinasjonen.

Neste mulighet blir valp etter Plankebyen's Woopi. Hun er en aktiv tispe men har gitt balanserte og gode valper. Forventer aktive valper her også men ikke like mye som etter Hedda. Hannhund er ikke bestemt enda. Venter løpetid på henne sånn ca i oktober.  

Jeg forbeholder meg retten til å velge kjøpere uavhengig av tidspunkt for forespørsel 😙

Valpene registreres i NKK, får helseattest og blir vakinert. Du får med mat for noen dager, dummy, fløyte og et retrieverbånd. Oppfølging etter ønske. Full returrett uansett alder og årsak. Forvertsavtale kan være aktuelt, da må du være villig til å trene litt og bli med på forskjellige aktiviteter. Kun i rimelig avstand til der jeg bor. Send en forespørsel og fortell om deg selv og hva du har av erfaring fra før 🙂 

 

Det er stor etterspørsel og de valpekjøperne som vil trene aktivt og konkurrere blir prioritert.