Sako på jobb. Fører er Anne Engebretsen

Foto: Vibeke Brath

Da er det valperplaner for høsten! Det blir mest sannsynlig to labradorkull og mitt første Border Terrier kull. 

Kull 1 blir på Plankebyen's Christmas Bell. Hun har to kull fra før og er en fantatisk mor. Hun er rolig og snill som dagen er lang. Hennes bror har 5 kull hos Veiviseren. Far er ikke bestemt enda men jeg har en flott kar i kikkerten ;-)

 

Kull 2 blir på Plankebyen's Woopi. Hun er en aktiv tispe med mye arbeidslyst. Lette å håndtere og samarbeidsvillig. Jeg planlegger å bruke egen hannhund på henne, Plankebyen's Sako. Han har res. Cert på utstilling, 3. pr EK jakt og er Norsk Viltsporchampion. Viktigst av alt er at han var en frisk hund med et fantastisk gemytt. Det forventes aktive valper som gjerne vil jobbe.

 

Er du interessert i valp er det bare å sende en mail med informasjon om hva slags erfaring du har, familieforhold, tid til valpen i valpeperioden og hvilke ambisjoner du har for valpen. Du kan gjerne ringe også :-D  Valpekjøpere med litt ambisjoner om å trene, være seg jakt, bruks, redningshund osv, prioriteres. I linjene mine er det aktive hunder med mye arbeidslyst. Eksteriørt forventer jeg en god rasetypisk labrador som har bygning for å kunne jobbe også.

 

Jeg forbeholder meg retten til å velge kjøpere uavhengig av tidspunkt for forespørsel 😙

 

Valpeprisen er 19 000 kr, da er valpen registrert i NKK, med helseattest og vakinert. Du får med mat for noen dager, dummy, fløyte og et retrieverbånd. Oppfølging etter ønske. Full returrett uansett årsak. Forvertsavtale kan være aktuelt, da må du være villig til å trene litt og bli med på forskjellige aktiviteter. Kun i rimelig avstand til der jeg bor. Send en forespørsel og fortell om deg selv og hva du har av erfaring fra før 🙂 

 

 

Mira og Sako, foto: Vibeke Brath